PODGORICA: Policija traga za biciklistom koji je ubici dostavio informacije - Volim Podgoricu

PODGORICA: Policija traga za biciklistom koji je ubici dostavio informacije

Policija traga za osobom koja je 31. marta obavijestila Podgoričanina Marka Jovanovića da se Miloš Šaković nalazi u lokalu Forum, s kim je u društvu i gdje tačno sjedi. To je Pobjedi potvrđeno iz više izvora bliskih istrazi.

Za ubistvo Šakovića i Radivoja Jovanovića, kojeg je ubica usmrtio slučajno, policija tereti Marka Jovanovića, koji je u bjekstvu, braću Predraga i Janka Vukadinovića, Dragoljuba Ćetkovića i Kristinu Brnović.

Istražitelji još nijesu prikupili dokaze za nalogodavca ovog zločina koji se dogodio naočigled brojnih građana.

Šaković je bio za stolom sa suprugom i kumovima kada je ubica uperio pištolj u njega. Prevrnuo je sto kako bi zaštitio prijatelje, a metak je pogodio Jovanovića za susjednim stolom. Istrčao je iz lokala, a ubica ga je sustigao i pucao mu u leđa.

Braća Janko i Predrag Vukadinović, koji se prijavom terete da su iznajmili automobil kojim su dovezli Jovanovića do Foruma i nakon ubistva ga odvezli.

Prijavom je obuhvaćena i Kristina Brnović, koja je, prema navodima prijave, iznajmila stan za potrebe kriminalne grupe, dok se Dragoljub Ćetković tereti za nabavku oružja.

Sumnja se da je Jovanović usmrtio Šakovića po nalogu osobe bliske škaljarskom klanu, a za likvidaciju mu je plaćeno 50.000 eura.

Nedavno je u okviru istrage uhapšena i Podgoričanka Lidija Bulatović (24), za koju se sumnja da je prenosila poruke i prikupljala određene informacije za članove ove kriminalne grupe. Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno, ona nije imala ulogu u zločinu, ali je bila dio kriminalne grupe za koju se još uvijek ne zna ko je organizator.

Paralelno sa istragom o ubistvu Šakovića i Jovanovića istražitelji pokušavaju da riješe zločin koji se dogodio samo dva dana ranije, a stradao je Dražen Čađenović.

Nepoznate osobe postavile su i aktivirale eksplozivnu napravu koja je bila ispod njegovog automobila kada je ušao na parking na Rimskom trgu.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com