Ugradnja nove i zamjena stare rasvjete - Volim Podgoricu

Ugradnja nove i zamjena stare rasvjete

U predhodnih nekoliko dana, službe Komunalnih usluga, intervenisale su na više lokacija na teritoriji Glavnog grada i opština u okviru Glavnog grada Golubovci i Tuzi.

Služba javne rasvjete u sklopu tekućeg održavanja vršila je zamjenu neispravnih sijalica, prigušnica, upaljača, osigurača, poklopaca i sl. U istom periodu vršene su intervencije na razvodnim ormarima javne rasvjete u ulici Vukice Mitrović kao i u selima Bracanovom  potoku i Mojanovićima na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci. Ekipe rasvjete pored svakodnevnih servisnih aktivnosti radile su na ugradnji nove javne rasvjete u Doljanima i Tološima. Nova rasvjeta je urađena i na putnom pravcu Dinoša-Milješ na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada, Tuzi.

U Moskovskoj ulici, izvršena je ugradnja novog stuba javne rasvjete na mjestu gdje će biti postavljen spomenik Franca Prešerna.

Služba svjetlosne signalizacije, u sklopu redovnog održavanja vršila je kontrolu rada semaforskih kontrolera, usmjeravanje lanterni na više raskrsnica, zamjenu  vozačkih lanterni kao i LED pojmova.

Komunalne usluge d.o.o. će i u narednom periodu nastaviti da ulažu sve napore kako bi postojeće objekte javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i TK infrastrukture održavale što kvalitetnije i efikasnije a sve u cilju stvaranja bezbjednijeg, ljepšeg i komfornijeg ambijenta za naše sugrađane.

Sve eventualne kvarove građani mogu prijaviti putem telefona 020/627-923 ili lično u prostorijama našeg Društva u ulici Zetskih vladara bb.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com