URNEBESNO: Navijač stvarno povjerovao da Budućnost postaje Zvezda i da igra Evroligu u Beogradu (VIDEO) - Volim Podgoricu

URNEBESNO: Navijač stvarno povjerovao da Budućnost postaje Zvezda i da igra Evroligu u Beogradu (VIDEO)

Ko će igrati u Evroligi kao predstavnik ovdašnjeg regionalnog takmičenja pitanje je koje zanima mnoge. Ostrašćenost nerijetko ume da zaslijepi, a pred vama je jedan od primjera koji svjedoči o tome.

Sledeći redovi, posvećeni finalu ABA lige, u kome je Budućnost sa 3:1 savladala Zvezdu i stekla pravo da igra u Evroligi, laicima svakako djeluju nevjerovatno, a ispod njih slijedi prilično jednostavno pojašnjenje:

“Predsjednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović odlučio je da pomogne ekipi podgoričke Budućnosti, predloživši im da sledeće sezone igraju u Evroligi u Beogradu pod imenom Crvena zvezda. Podsjetimo, još prije nego što je Budućnost osvojila ABA ligu, pojavile su se vijesti da zbog manjeg kapaciteta dvorane Morača ovaj tim neće moći da igra u Evroligi, pa je Čović odlučio da pokuša da riješi ovaj problem”.

To je dio teksta sa satiričnog portala “Njuz.net”, čija je svaka informacija ne samo izmišljena, već servirana uz izuzetno duhovite opaske (i sami naslovi o tome svjedoče, poput “Leo Mesi osuđen da 21 put gleda svoja finala sa reprezentacijom”, “Partizan odradio kaznu od dva meča bez prisustva fudbala”, ili sa Evrobasketa – “Hrvatski gledaoci napustili fotelje prije dodjele medalja Srbiji i Sloveniji”).

Međutim, jedan gledalac emisije “SOS Koš”, emitovane uživo na SOS Kanalu, javio se voditelju Vladanu Tegeltiji, inače novinaru “Blica”, uznemiren informacijom koju je upravo pročitao – “da Budućnost igra Evroligu pod imenom Crvena zvezda!”.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com