DF pozvao ostatak opozicije na formiranje jedinstvene liste za lokalne izbore - Volim Podgoricu

DF pozvao ostatak opozicije na formiranje jedinstvene liste za lokalne izbore

Predsjedništvo Demokratskom fronta pozvalo je ostatak opozicije na dogovor o formiranju jedinstvenih izbornih lista na predstojećim lokalnim izborima.

Iz DF-a su pozvali Demokratsku Crnu Goru i Građanski pokret URA da povuku svoju listu za izbore u Podgoricu.

“I da stave po strani uske partijske interese i lične ambicije, u cilju formiranja jedinstvene opozicione liste u Podgorici, koja sigurno pobjeđuje liopovsku listu DPS”, saopšteno je iz DF-a.

Predsjedništvo DF je, kako se dodaje, podržalo krivičnu prijavu predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, koju je podnio SDT-u.

“Predsjedništvo podržava njegov politički stav da ne priznaje rezultate izbora, jer je i ovaj put režim masovnom zloupotrebom državnih institucija i prljavim novcem od šverca cigareta i droge, onemogućio slobodno izraženu volju birača”, saopšteno je.

Ističu da “predsjedništvo DF-a još jednom pokazuje da nam je opšti interes iznad partijskih i da dobro razumijemo očekivanja opozicionih birača u Crnoj Gori”.

“Koji od nas traže jedinstvo i zajedničku borbu protiv režima DPS-a. Svaki opozicioni subjekt kome su uski partijski interesi i lične ambicije važnije od borbe za slobodu i demokratiju u Crnoj Gori, moraće da preuzem javnu odgovornost za propuštanje još jedne šanse za promjene”, zaključuje se u saopštenju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com