DOBRE VIJESTI: Tri opštine sakupile 50.000 eura, grade kuću samohranoj majci! - Volim Podgoricu

DOBRE VIJESTI: Tri opštine sakupile 50.000 eura, grade kuću samohranoj majci!

Humanitarne organizacije “Rožaje” i ,”Izvor”, uz podršku lokalne uprave i dvije susjedne opštine, organizovale su donatorsko veče za izgradnju kuće devetočlanoj porodici samohrane majke Nermine Ledinić. Sakupili su oko 50.000 eura. Akciju su podržali čelnici opština Berane, Petajica i Rožaje, Dragoslav Šćekić, Samir Agović i Ejup Nurković.

Predsjednik opštine Rožaje Ejup Nurković je zahvalio kolegama iz Berana i Petnjice što su podržali akciju. On je pozvao ljude iz dijaspore da pomognu donacijama kako bi Ledinićima što prije bio obezbijeđen dom.

Dragoslav Šćekić je kazao da mu je drago što je bio dio donatorske večere u kojoj su učestvovali i članovi Moto kluba Sokolovi iz te opštine.

“Sa zadovoljstvom smo se odazvali akciji i uvijek ćemo biti tu da pomognemo koliko je u našoj moći. Apelujem na sve koji mogu i koji su u prilici da organizuju slične akcije kako bismo pomogli onima kojima je pomoć potrebna, a posebno djeci i samohranim roditeljima”, kazao je Šćekić.

Prema riječima prvog čovjeka Petnjice Samira Agovića donatorsko veče u Rožajama potvrdilo je da u Crnoj Gori postoji spremnost da se pomogne onima koji su u nevolji.

“Naše prisustvo je najbolji dokaz da želimo biti dio humanih akcija. Mi ćemo dodatno raditi na ovom slučaju i animirati naše ljude iz dijaspore kako bi pomogli ovoj porodici da dobije skromne uslove za život”, kazao je Adrović.

Predstavnik Humanitarne organizacije Rožaje, Jusuf Ćatović koji duže vrijeme pomaže Ledinićima, kazao je da ta porodica nekoliko godina živi u nehumanim uslovima i u teškim materijalnim prilikama.

“Pomoć koju im pružamo za njih nije dovoljna. Zato smo odlučili da organizujemo akciju kako bismo im obezbijedili solidne uslove za život”, kazao je Ćatović zahvaljujući svim učesnicima donatorske večeri.

Pobjeda

1 komentar

  1. Really fighter messages are supposed to amuse offer praise into the groom and bride. First time audio system watching over the top places should also remember you see, the senior guideline of the speaking, which is your particular person. best man speeches brother

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com