JELENA KRENULA U ŠKOLU I NESTALA: Očajni samohrani otac moli za pomoć - Volim Podgoricu

JELENA KRENULA U ŠKOLU I NESTALA: Očajni samohrani otac moli za pomoć

Djevojčica Jelena Urošević (14) nestala je u subotu na putu do skole.

Poslednji put viđena u subotu, 14. aprila, 2018. godine u naselju Misa u Pančevu. i od tada joj se gubi svaki trag.

Jelena je učenica osmog razreda. Njen otac Slobodan kaže da ju je poslednji put vidio kada je sa bratom Dušanom (12) krenula u Osnovnu školu “Sveti Sava”.

– Imali su radnu subotu, prva dva časa su bila redovna, a posle toga je trebala da ima test iz srpskog jezika, zatim i kombinovani. Prije nego što su krenuli u školu, pitala me je da li ću ići sa njima, ali se nisam osjećao dobro i dao sam im novac da kupe doručak u pekari i rekao da ću doći po njih posle časova – rekao je Slobodan, inače samohrani otac Jelene i Dušana.

Kako dodaje, njegov sin je rekao da je Jelena došla sa njim do škole i ušla unutra, što su mu potvrdili i nastavnici koji su je vidjeli. Međutim, ona se nije pojavila ni na jednom času.

– Nagađanja su razna, kažu da se sakrila u toaletu, pa izašla iz škole i otišla negdje ili sa nekim. Načuo sam da djeca pričaju da je sa nekim čovjekom od 35-36 godina, koji se drogira, ali ne znam da li je to istina. Djeca sada pričaju svašta, a mi smo očajni i želimo da nam se Jelena vrati što prije – dodaje Slobodan.

– Da je u pitanju samo njen hir, prošlo bi je za dan dva, ali ovako siguran sam da ima nečiju pomoć. Ona je djevojčica, nema sa sobom odjeću, mora da se kupa. Ovo je sve neko drugi osmislio. Čak i da je svojevoljno pristala da ode na nekoliko dana da bude kod nekoga, do sada bi se vratila. Neko pametniji ju je uvukao u sve to – kaže očajni otac.

Policija traga za djevojčicom otkad je prijavljen njen nestanak.

Svi koji su vidjeli ili znaju nešto o Jeleni mogu da se jave njenom ocu na telefon 065 31 00 276 ili najbližoj policijskoj stanici.

 

(RTV Pančevo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com