PRIJETIO POLICAJCIMA: Pronašli mu drogu, pa poručio da će se osvetiti i zapaliti im automobil - Volim Podgoricu

PRIJETIO POLICAJCIMA: Pronašli mu drogu, pa poručio da će se osvetiti i zapaliti im automobil

Baranin Ivo Crnčević (37) prijetio je policajcima koji su u njegovoj kući pronašli drogu, da će im se osvetiti kao Alan Kožar i nekom od njih zapaliti automobil.

To su “Vijestima” nezvanično rekli iz Uprave policije, objašnjavajući da su nakon pretresa kuće u kojoj je pronađeno 28 grama heroina uhapšeni Ivo i njegova tetka Jozefina Crnčević.

Kožar, kojeg policija označava kao vođu barske kriminalne grupe, početkom aprila pravosnažno je oslobođen optužbi da je napao komandira Interventne jedinice barske policije Ivana Đokovića, pa nakon toga organizovao postavljanje eksplozivne naprave ispod njegovog automobila.

Istom presudom Alija Metović i Ilija Kovačević osuđeni su na po godinu dana zatvora, zbog postavljanja bombe ispod Đokovićevog automobila.

Crnčević, čiju kuću je policija pretresala, povratnik je u izvršenju krivičnih djela, rečeno je nezvanično iz Uprave policije.

Isti izvor pojasnio je da su njegovu tetku Jozefinu uhapsili zbog krivičnog djela prikrivanje dokazivanja.

“Crnčević je odranije poznat policiji i nekoliko puta uspijevao je da odbaci drogu prije nego i počnemo pretres, čime je uspijevao da izbjegne hapšenje. To je mogao da radi, jer mu je troje blindiranih vrata u kući davalo prednost, zbog toga smo jutros u njegovu kuću ušli kroz prozor toaleta, i bili brži”, rekao je sagovornik iz Uprave policije.

U njegovoj kući policija je i ranije nalazila heroin, ali nije on odgovarao, već njegov brat. U januaru 2013. na njihovu porodičnu kuću u naselju Popovići, bačene su dvije bombe. U eksploziji nije bilo povrijeđenih.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com