RODITELJI, MORATE DOVESTI SVOJU DJECU! Ovo je najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji! - Volim Podgoricu

RODITELJI, MORATE DOVESTI SVOJU DJECU! Ovo je najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji!

 

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji deveti „Dječiji Proljećni Vikend” biće održan ovog vikenda u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

Osim cjelodnevnog zabavnog programa, pripremili smo i bogat edukativni.

Tako će „Nacionalni parkovi Crne Gore“ imati radionicu pod sloganom „O prirodi brinite i Planetu čuvajte“, u okviru koje će biti organizovan kviz, a spremni su i pokloni.

Mališani će uz pomoć Ministarstva poljoprivrede učiti o proizvodnji hrane, ove godine akcenat je na kupovini domaćih proizvoda.

Interesantna će biti i kreativna radionica koju organizuje Pošta Crne Gore pod sloganom “Napravi kovertu, pošalji pismo“.

A ovog vikenda posebno iznenađenje spremila nam je škola Globe – Nagradnu igru “Lov na selfije”! Za sve one koji uživaju u potrazi za blagom, umiju da mućnu glavom, a ni selfiji im nijesu strani – ovo je prava prilika za njih! U lov mogu poći i mali i veliki takmičari, sami ili sa društvom, a na kraju lude potrage – očekuju ih vrijedne nagrade!

Predstaviće nam se Lipska pećina, spremili su prezentaciju o spelologiji. Tu je i nagradna igra u okviru koje će biti podijeljeni porodični paketi za posjetu Lipske pećine, majice, kačeti, slatkiši, bojanke….

Zadovoljstvo nam je i da najavimo da će naši prijatelji iz Helen Doron organizacije, ohrabreni prošlogodišnjim pozitivnim odzivom, tokom oba dana manifestacije, na svom štandu prikupljati donacije u knjigama koje su namijenjene za JU “Resursni centat za sluh i govor Dr Peruta Ivanović” u Kotoru. Stoga poziv svima da pokažu humanost i donesu po knjigu.

Deveti Dječiji proljećni vikend realizuje se uz podršku Glavnog grada.

Svi programi na manifestaciji, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Detalje o programu možete naći na našoj facebook stranici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com