Socijaldemokrate značajno doprinijele pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore - Volim Podgoricu

Socijaldemokrate značajno doprinijele pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore

Članovi i simpatizeri Socijaldemokrata (SD) umnogome su doprinijeli pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore u prvom krugu predsjedničkih izbora, ocijenilo je Predsjedništvo SD-a.

Kako navode o iz SD-a, predsjedništvo je na današnjoj sjednici izrazilo zadovoljstvo zbog pobjede politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore.

“Posebna zahvalnost je upućena članovima i simpatizerima SD koji su umnogome doprinijeli izbornoj pobjedi u prvom krugu”, piše u saopštenju.

Rezultati predsjedničkih izbora su, kako navode, dvostruko veća podrška koju SD uživa u odnosu na parlamentarne, zastupljenost u svim lokalnim parlamentima u kojima su do sada održani izbori, svakodnevni priliv novih članova i izuzetno pozitivne reakcije na rezultate predstavnika te stranke u lokalnim i državnoj vlasti, garantuju odličan rezultat i na svim predstojećim lokalnim izborima.

Na sjednici su, kako je saopšteno, pohvaljene sve dosadašnje predizborne aktivnosti koje preduzima partijska infrastruktura i dogovoreno je njihovo intenziviranje u narednom periodu u cilju ostvarivanja novih pobjeda na majskim izborima.

“Zaključeno je da sve prethodno navedeno nedvosmisleno pokazuje da će SD biti jedan od ključnih činilaca buduće vlasti i okosnica društveno-ekonomskog prosperiteta u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori u maju”, zaključili su u saopštenju.

1 komentar

  1. I dont think Ive scan anything like this before. So good to find somebody with some original thoughts on this subject. nice one for starting this up. This site is something that is needed on the web, someone with a little originality. Good job for bringing something new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com