Home / NOVOSTI / Socijaldemokrate značajno doprinijele pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore

Socijaldemokrate značajno doprinijele pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore

Članovi i simpatizeri Socijaldemokrata (SD) umnogome su doprinijeli pobjedi politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore u prvom krugu predsjedničkih izbora, ocijenilo je Predsjedništvo SD-a.

Kako navode o iz SD-a, predsjedništvo je na današnjoj sjednici izrazilo zadovoljstvo zbog pobjede politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore.

“Posebna zahvalnost je upućena članovima i simpatizerima SD koji su umnogome doprinijeli izbornoj pobjedi u prvom krugu”, piše u saopštenju.

Rezultati predsjedničkih izbora su, kako navode, dvostruko veća podrška koju SD uživa u odnosu na parlamentarne, zastupljenost u svim lokalnim parlamentima u kojima su do sada održani izbori, svakodnevni priliv novih članova i izuzetno pozitivne reakcije na rezultate predstavnika te stranke u lokalnim i državnoj vlasti, garantuju odličan rezultat i na svim predstojećim lokalnim izborima.

Na sjednici su, kako je saopšteno, pohvaljene sve dosadašnje predizborne aktivnosti koje preduzima partijska infrastruktura i dogovoreno je njihovo intenziviranje u narednom periodu u cilju ostvarivanja novih pobjeda na majskim izborima.

“Zaključeno je da sve prethodno navedeno nedvosmisleno pokazuje da će SD biti jedan od ključnih činilaca buduće vlasti i okosnica društveno-ekonomskog prosperiteta u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori u maju”, zaključili su u saopštenju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *