ŠOK INTERVJU LUKE LAZUKIĆA: Neću više da ćutim, odlučio sam da ispričam sve! OVO JE PRAVA ISTINA! - Volim Podgoricu

ŠOK INTERVJU LUKE LAZUKIĆA: Neću više da ćutim, odlučio sam da ispričam sve! OVO JE PRAVA ISTINA! 

Dvije strane istine Sve sam joj dao, a kad sam joj rekao da moramo da svedemo troškove, nastao je pakao. Koliko god da sam je volio,i ja sam podneo papire za razvod i tražiću starateljstvo nad djetetom

Luka Lazukić uporno pokušava da dokaže da nije pretukao suprugu Natašu Bekvalac! IT stručnjak u intervjuu za Kurir tvrdi da je njihov brak propao zato što je on, kako kaže, odlučio da ne finansira njene hirove

– Sve sam joj dao! Volio sam je čisto, iskreno i bezuslovno. Učestvovao sam u izgradnji salaša, završetku kuće, kupovini nameštaja… Međutim, morali smo da svedemo troškove i tog dana kad sam joj to saopštio, nastao je pakao. Vjerujte da se uopšte ne perem, peru se oni koji su krivi, a ja to nisam. Nisam je udarao u ranu od carskog reza, niti sam je razvlačio po stanu, niti sam je pretukao.

 

Odakle joj onda modrice?
– To će odrediti sudski vještaci. Ne znam gde je bila i šta je radila kad je napustila stan, ni od čega su joj modrice. Nije ona tako naivna kao što se predstavlja. Neću da dozvolim da od mene pravi budalu. Koliko god da sam je volio, i ja sam podnio papire za razvod braka i tražiću starateljstvo nad ćerkom. Za mene je porodica svetinja i neću dozvoliti da se ovako poigrava sa mnom. Odrastao sam u Beogradu, nisam imao probleme s ljudima kao što pokušava da predstavi. S bivšom ženom sam u korektnom odnosu, a ni Nataši neću dozvoliti da od mene napravi nasilnika!
Ako je nisi tukao, šta si joj onda uradio?
– Imao sam svađu s njom. Bio sam u gradu s prijateljima i ona je bila u gradu sa svojim prijateljima. Došao sam kući, legao, pustio sam televizor i zaspao. Sljedeće je bilo histerično i agresivno buđenje s njene strane. Optužila me je da se švalerišem.

 

Je l‘ si siguran da nisi švrljao?
– Nikad je nisam prevario. Rekla je da je videla u mom telefonu smajlije, srca. Pa ona ima šifru mog telefona. Nemam šta da krijem. Sve sam joj dao na tacni. Kontrolisala me je kako je želela. Upravljala je mojim životom. Ja sam kriv što sam joj to dozvolio!

 

Pa ko su te žene koje su ti slale poruke u gluvo doba noći?
– Moje prijateljice, prijatelji, poslovni prijatelji. Ne znam ni o kojim porukama se radi. Ona je mene napala. Te poruke nemaju seksualnu konotaciju!

 

Zašto i dalje nosiš burmu?
– Ja sam zakonski još u braku i naravno da ću je skinuti kad se budem razveo. Volim da nosim prstenje. To je najmanji problem. Mnogo je strašnije to što ona

od mene pokušava da napravi zlikovca.

Šta će biti s djetetom?
– Boriću se za ćerku. Ja sam savestan otac i od djece nikad neću odustati. Nisam je vidio nekoliko dana i nedostaje mi. Nataša nije majka kakva se predstavlja. Na sudu ću izneti sve dokaze. Iznenadićete se kad budete shvatili na šta je sve bila spremna. Ni traga ni glasa od fine djevojke iz Novog Sada. I dalje ne mogu da vjerujem da je spremna na sve, pa i na ovakve stvari. Branio sam je od svih, izgubio prijatelje zbog nje, ljudima nisam vjerovao kad su mi pričali, upućivali su me da ću proći kao bos po trnju, a ja sam prošao kao bos po užarenom uglju. Ona je bila moja svetica. Sad se brine što sam ja odlučio da ispričam sve u medijima. Mislila je da ću se zavući u mišju rupu. E, pa Luka više nije glup, a ni zaljubljen!

 

Kurir

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com