Molim vas, nemojte se svetiti: Posle govora brata Luke Radulovića na sahrani, grobljem se prolomio snažan jauk (FOTO) - Volim Podgoricu

Molim vas, nemojte se svetiti: Posle govora brata Luke Radulovića na sahrani, grobljem se prolomio snažan jauk (FOTO)

Luka Radulović (37) sahranjen je danas na groblju Orlovača. Posmrtni govor održali su njegov brat David i kum Srđan Mrvaljević.

Duž groblja je bilo raspoređeno i privatno obezbjeđenje.

Brat ubijenog Radulovića u govoru je zamolio okupljene i njegove prijatelje da se “ne svete nikome” za ovaj zločin.

– Moj brat bio je vrhunski sportista. Veliki boem, emotivac i umiljati čovjek koji je živio onako kako je htio. Moram da vas zamolim nemojte se svetiti. I njemu i meni kao i našoj porodici ćete pomoći samo ako upalite svijeću i ako se budete molili za njega narednih 40 dana – rekao je Lukin brat David, prenio je Blic.

Nakon njega govor je pročitao njegov kum, crnogorski džudista i viceprvak svijeta 2011. godine Srđan Mrvaljević.

Veruje se da je Radulović ubijen u obračunu za prevlast na narko-tržištu prestonice Foto: Facebook/Luka Radulovic

– Kume moj, odrasli smo zajedno i zajedno smo trenirali i podelili najuzbudljivije životne momente, pobjede, poraze, tugu, sreću, hrabrost, strah, ljubav, patnju. Živjeli smo i dokazivali se na potpuno suprotnim stranama života. Nismo se slagali i razumjeli u hiljadu stvari i za nas je važila ona izreka “suprotnosti se privlače”. Luka je bio karakterom kakav i u džudu takav i na ulici, žestok momak. Emotivan dječak, u kafani veliki boem, prema djevojkama džentlmen. Živio si sa one strane zakona, uživao u svim benefitima života, ali i za to te je nažalost stigla najveća kazna – rekao je Radulovićev kum kroz suze.

Malo je zastao da se smiri, a zatim nastavio:

– Danas ću ti odgovoriti na pitanje koje si mi postavljao cio život, a ja nisam htio da odgovorim. “Koga volim više, tebe ili Davida?”. Tebe kume volim više – rekao je Srđan, a zatim su svi prisutni briznuli u plač.

Foto: Telegraf

Kada je sanduk spuštan u raku, Radulovićeva djevojka zajecala je i pala na zemlju, kada su je pridržale prijatlejice. Radulovićevoj majci je pozlilo i dok su je polivali vodom neutješno je vikala “Sine, sine”.

Luka Radulović ubijen je u klubu “Ispod mosta” u Beogradu u noći između utorka i srijede sa nekoliko hitaca u grudi. Radulović je osuđivani diler kokaina i čovjek koji je široj javnosti postao poznat kada je “bentlijem” presjekao kolonu predsjednika Aleksandra Vučića 2. septembra prošle godine na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi.

Istraga ovog ubistva za sada ide u nekoliko pravaca, ali vjeruje se da je Radulović ubijen u obračunu za prevlast na narko-tržištu prestonice.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com