Ovoj hrabroj ženi je dojadilo da čeka i piše uzalud: Anina molba za posao na FB je postala apsolutni hit u regionu! - Volim Podgoricu

Ovoj hrabroj ženi je dojadilo da čeka i piše uzalud: Anina molba za posao na FB je postala apsolutni hit u regionu!

Ana Bilen (29) je napisala otvorenu molbu za posao, koja je postala totalni hit na društvenim mrežama! Ne bez razloga.

Nevjerovatnoj Ani dosadilo je pisanje standardnih molbi jer joj, kako kaže, do sada nisu donijele poslove koje je htjela, pa se potencijalnim poslodavcima odlučila obratiti na nešto drugačiji način – Fejsbuk statusom u kojem na duhovit način argumentuje i obrazlaže zašto je baš ona radnik “za poželjeti”.

Anin status je već dobio 2,5 hiljada lajkova a podeljen je 550 puta!

– Dobar dan, moje ime je Ana Bilen. Dosadilo mi je pisanje standardnih molbi jer mi dosad nisu donijele poslove koje sam htjela. Pa sad pišem onako iz srca i ono šta stvarno želim da napišem, a ne samo da zadovoljim formu molbe za posao. Upravo iz tog razloga ću pisati onako kako mi dođe, odnosno u dijalektu, što ne znači da san nepismena, znam ja sve to napisati i na tečnom književnom – napisla je Ana u uvodu.

Pročitajte Anin status u cjelosti, nasmijaće vas i oduševiti ova jaka i hrabra mlada žena!

Izvor

2 komentara

  1. Aw, this is an exceptionally good post. In notion I must put in writing in this way additionally – spending time and actual effort to make a really good article… but what can I say… I procrastinate alot and also by no means often go done.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com