RONALDO DOBIJA NOVI UGOVOR: Nije pravedno da bude duplo manje plaćen od Mesija - Volim Podgoricu

RONALDO DOBIJA NOVI UGOVOR: Nije pravedno da bude duplo manje plaćen od Mesija

 

Kristijano Ronaldo će do početka Svjetskog prvenstva potpisati novi ugovor sa Realom, tvrde španski mediji, i dobiti značajno povećanje godišnje zarade.

Portugalac igra briljantno u 2018, godini, postigao je 22 gola na posljednjih 12 mečeva, u kojima je bio u sastavu, čime je “zaslužio” da mu se poboljša trenutni finansijski status.

Španski mediji su ranije javljali da on traži još bolje uslove od sadašnjih 21 milion eura po godini, smatrajući da nije pravedno da ima skoro duplo manji ugovor od Lea Mesija i Nejmara.

Real će mu uskoro zvanično ponuditi povećanje od devet miliona po sezoni, te još dva koja može da zaradi na osnovu bonusa, što je za njega prihvatljivo.

On, međutim, neće produžavati ugovor, koji mu ističe 2021. godine.

I sa novim uslovima, Ronaldo će biti slabije plaćen od Mesija i Nejmara.

Nejmar u PSŽ-u zarađuje 35 miliona eura, sa bonusima, Mesi u Barsi skoro 50 miliona eura, na osnovu novog ugovora, koji je potpisao prije nekoliko mjeseci.

Vijesti

1 komentar

  1. Whereas I know this may most likely get lost amongst all the spam I simply needed to let you realize you could have a spelling mistake in your put up that you might need to right only for the sake of professionalism

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com