URNEBESNO! NOVICA OTKRIO ZAŠTO JE HTIO DA PREBIJE NIKOLU JOKIĆA: Došlo dijete buckasto, nezgrapno i … - Volim Podgoricu

URNEBESNO! NOVICA OTKRIO ZAŠTO JE HTIO DA PREBIJE NIKOLU JOKIĆA: Došlo dijete buckasto, nezgrapno i …

Kapiten Partizana otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz vremena kad je u Megi igrao sa sjajnim srpskim centrom Nikolom Jokićem.

Novica je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” ispričao kako htio da prebije Nikolu Jokića na jednom treningu u Megi jer mu je probacio loptu kroz noge.

 

“Da… Znaš šta, taj mali…Pričamo o Joki koji je sad NBA zvijezda, ali tad je došlo dijete buckasto, nezgrapno… Trči, nema mišić, skine se u svlačionici ja gledam i kažem ‘sine jesi li nekad nešto radio'… Međutim, prvu vježbu koju mu Miloje (Dejan Milojević) pokaže, nekih šest promjena, on uradi kao od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali, čekaj šta si mi rekao. A on, odsluša šta treba i bam – kao kap.

E sad, Deki mu je pokazivao trikove, jer je on pun tih nekih trikova i fora da mene nasamari. To je bila neka finta kod koje je on probacio meni loptu kroz noge, gdje ja uopšte nisam vidio loptu. U momentu kako je probacio on je položio loptu u koš. Svi su počeli da se smiju, cijela ekipa mi se smije… On je imao 17 godina i ja na njega krenem, a on kaže: ‘Šta ti je bre budalo'… Nisam mogao da vjerujem da me je neko toliko ispalio” ispričao je uz osmijeh kapiten Partizana.

 

Na 1:06:15 možete pogledati kako Novica Veličković prepričava ovu zaniljivu anegdotu.

 

Kurir sport, foto: Printskrin

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com