Srpski policajac na potjernici u Crnoj Gori: Ranio mladića dok je tražio krave - Volim Podgoricu

Srpski policajac na potjernici u Crnoj Gori: Ranio mladića dok je tražio krave

Crnogorska policija osumnjičila je službenika MUP Srbije S. V. za ranjavanje sedamnaestogodišnjeg F. M. u selu Stupnje u blizini granice Srbije i Crne Gore prije nešto više od godinu dana.

Kako su iz bjelopoljskog Višeg državnog tužilaštva potvrdili za medije, sumnja se da je policajac ispalio hice tokom akcije policije na granici Srbije.

– Podignuta je optužnica protiv S. V. i sledeće nedelje biće raspisana potjernica, pošto nije dostupan crnogorskom pravosuđu – potvrđeno je iz tužilaštva.

Pucnjava u kojoj je ranjen mladić dogodila se 13. novembra 2016. Ranjeni je bio u automobilu s rođakom kada su iznenada automobil pogodili meci.

– U tom trenutku u toku je bila akcija hapšenja švercera iz Tutina. F. M. i njegov rođak džipom su krenuli da traže krave, kada su mladića dva metka pogodila u obje noge – navode oni.

Posle ranjavanja, iz MUP Srbije navodno je saopšteno da je svim policajcima koji su toga dana učestvovali u potjeri uzeta parafinska rukavica i da je utvrđeno da niko od njih nije pucao.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com