U Podgorici odžana Izborna skupština SOBNOR-a Crne Gore - Volim Podgoricu

U Podgorici odžana Izborna skupština SOBNOR-a Crne Gore

Na Izbornoj Skupštinu SOBNOR-a Crne Gore koja je održana u nedjelju u Podgorici, za predsjednika je izaban Radojica Radojević.

Skupštini je od ukupno 45 delegata izabranih u opštinskim organizacijama, prisustvovalo 41.

Razmatran je i jednoglasno usvojen na predlog Nadzornog Odbora, Finansijski izvještaj o utrošku sredstava za ovaj mandatni period, koji je obrazložio predsjednik Nadzornog Odbora Djordjije Zloković iz Herceg Novog. Dogovrene su obaveze i programski zadaci do kraja 2018. Godine.


Uz diskusiju više delegata Izvještaj o radu SOBNOR-a za izvještajni period jednoglasno usvojen. Učesnici su u diskusijama dali visoku ocjenu rada ove organizacije za mandatni period. U nastavku rada izborne skupštine, jednoglasno je izabran Upravni odbor SOBNOR-a Crne Gore sa mandatom od četiri godine od 11 članova i to.

1.Radojević Radojica iz Podgorice,
2.Momir Abazović iz Podgorice,
3.Vidoje Despotović iz Pljevalja,
4.Mihailo Kilibarda iz Herceg Novog,
5.Radmila Čagorović iz Podgorice,
6.Miroslav Mirko Stanić iz Bijelog Polja,
7.Petar Labudović iz Berana,
8.Ljubenko Borović iz Kotora,
9. Veselin Marković iz Budve,
10. Andrija Ćetković iz Ulcinja,
11. Perišić Komnen iz Nikšića.
Delegati Izborne Skupštine jednoglasno su izabrali za Prdsjednika SOBNOR-a Crne Gore sa mandatom od četiri godine, Radojicu Radojevića iz Podgoricea, za P.Predsjednike takodje jednoglasno Momira Abazovića iz Podgorice, Vidoja Despotovića iz Pljevalja i Mihaila Kilibardu iz Herceg Novog. U ime izabranih zahvalo se p.predsjedik SOBNOR-a Mihailo Kilibarda iz Herceg Novog i poželio uspješan rad Organizacije u narednom periodu.
Izabran je i Nadzorni Odbor od tri člana, a za predsjednika Nadzornog Odbora Djordjije Zloković iz Herceg Novog, članovi su Rudović Veselin iz Cetinja i Stojanović Slobodan iz Kotora.
Istoga dana održana je konstitutivna sjednica novoizabranog Upravnog Odbora SOBNOR-a Crne Gore. Usvojen program rada i finansijski plan SOBNOR-a za 2018.god. Jednoglasno je Upravni odbor imenovao za Sekretara Radmilu Čagorović iz Podgorice.

Upravni Odbor je imenovao i predsjedništvo SOBNOR-a, koje čine Radojica Radojević, Momir Abazović, Vidoje Despotović, Mihailo Kilibarda, Radmila Čagorović, Vasilije Lalošević i Milutin Cicmil. Za pošasnog člana SOBNOR-a Crne Gore imenovan je doc. Dr. političkih nauka Pavle Vukčević iz Splita, inače je rodjen u Lješanskoj nahiji u Podgorici.
Nakon završetka sjednice priredjen je koktel za učesnike izborne Skupštine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com