Milvoki odbranio domaći teren, San Antonio produžio seriju - Volim Podgoricu

Milvoki odbranio domaći teren, San Antonio produžio seriju

Milvoki je u četvrtoj utakimici osmine finala Istoka uspio da u neizvjesnoj završnici savlada Boston (104:102) i izjednači rezultat u seriji na 2:2.

Nakon što je Boston dobio prva dva duela kući, Milvoki je lako dobio prvu utakmicu na svom parketu, a i večeras je uspio da odbrani svoj teren.

Milvoki je odlično ušao u utakmicu, jer je u prvoj četvrtini imao sedam a na poluvremenu i 16 poena prednosti. “Kelti” su u drugom poluvremenu uspjeli da nađu načina da ugroze domaćina, ali bez četvorice povrijeđenih igrača, naročito Kajrija Irvinga, nijesu imali snage i za preokret.

Milvoki je imao posljednji napad kod 102:102, koji je na pet sekundi do kraja promašio malkolm Brogdon, ali je Grk Janis Antetokumpo ofanzivnimk skokom osvojio loptu i poentirao za pobjedu.

Antetokumpo je bio najefikasniji kod pobjednika sa 27 poena, dok je kod Bostona odskočio Džejlen Braun sa 34.

San Antonio je produžio seriju protiv Golden Stejta trijumfom kod kuće (103-90). LaMarkus Oldridž je ima dabl-dabl sa 22 koša i 10 skokova, a u šampionskoj ekipi se istakao Kevin Djurent sa 34 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Da će serije na Istoku biti dosta zanimljivije nego na Zapadu pokazuju i rezultati druge dvije utakmice. Vašington je kod kuće izjednačio protiv Toronta uz fenomenalnu partiju Džona Vola koji je imao 27 koševa i 14 asistencija, pa Torontu nije bilo dovoljno 35 poena DeMara DeRozana.

Klivlend je vratio brejk u Indijani (104-102), opet uz sjajnu utakmicu LeBrona Džejmsa – 32 poena, 13 skokova i sedam asistencija.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com