PODGORICA: Na Starom Aerodromu pronađeno 42 kilograma droge! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Na Starom Aerodromu pronađeno 42 kilograma droge!

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su u vozilu, za kojim je bila organizovana potraga, pronašli i zaplijenili 42 kilograma skanka. Od jednog lica, koje se shodno operativnim saznanjima dovodi u vezu sa krivičnim djelom, je uzeta izjava. Službenici Odsjeka za borbu protiv droge nastavljaju rad na predmetu.

Naime, službenici CB Podgorica su u vozilu u naselju Stari aerodrom pronašli i izuzeli 40 pvc pakovanja ukupne bruto mase oko 42 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. Skank je pronađen u vozilu nakon ciljane potrage za vozilom koje se nije prethodno zaustavilo na znak policijskih službenika koji su imali namjeru da izvrše kontrolu lica i vozila.

Kriminalističkom obradom koja je uslijedila veoma brzo se došlo do identiteta lica koje je, shodno operativnim saznanjima, povezano sa prevoženjem ove droge radi stavljanja u promet. Od tog lica je uzeta izjava u policijskim prostorijama. O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Slijede dalje policijske mjere i radnje u ovom predmetu, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com