POLICAJCI ĆE NOSITI BERMUDE - Volim Podgoricu

POLICAJCI ĆE NOSITI BERMUDE

U dokumentaciji se navodi da se kupuje 6.300 košulja i 6.700 majica kratkih rukava, te 3.150 pari plitkih cipela. Nabavlja se i po 280 bermuda i polo majica, kao i 140 pari cipela, takozvanih brodarica.

Ponuđač je dužan da u ponudi dostavi sertifikat o izvršenim ispitivanjima od strane ovlašćenog sertifikovanog instituta, a na osnovu traženih parametara iz tehničke specifikacije. Ponuđač mora da dostavi dokaz o akreditaciji laboratorije koje je izvršila ispitivanja, odnosno da dostavi službeni dokument koji je laboratoriji izdala nadležna institucija, koja dodjeljuje akreditaciju laboratorije.

Ponude se predaju do 14. maja. Kako se radi o hitnoj nabavci koju treba sprovesti u što kraćem roku, da bi službenici Uprave policije počeli da nose službenu uniformu i opremu, zbog početka ljetnje sezone, a pošto naručilac nije postavio zahtjeve koji bi učesnicima iziskivali dodatno vrijeme za pripremu dokumentacije ili pribavljanje posebnih informacija vezanih za postupak, smatramo da su se stekli uslovi da se navedena nabavka sprovede u otvorenom postupku sa skraćenim rokom navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com