I TO SE DOGAĐA: Komunalna policija kaznila kolege iz policije - Volim Podgoricu

I TO SE DOGAĐA: Komunalna policija kaznila kolege iz policije

Komunalna policija Opštine Tivat na djelu je danas dokazala da nastoji da beskompromisno primjenjuje zakonska ovlašćenja prema svakome, pa čak i kolegama iz uniformisane policije opšte nadležnosti MUP-a Crne Gore.

Naime, dežurni komunalni policajac je danas oko podne napisao kaznu za nepropisno parkiranje službenog policijskog patrolnog vozila „opel astra“ OB Tivat (P-PG 379) a kojeg je njegov vozač ostavio na parkingu u Ulici Palih borava, ispred zgrade Opštine Tivat, na mjestu gdje je saobraćajnim znakon i horizontalnog signalizacijom jasno zabranjeno zadržavanje i parkitranje svih drugih automovila, osim službenih vozila Opštine Tivat.

Da je služba Komunalne poolicije kojom rukovodi Dalibor Dubljević odlučna da primjenom zakonskih obvlašćenja i sankcionisnajem svih prekršilaca uvede više reda na tivatskim ulicama, potvrđuje i podatak da je prošle nedjelje napisana i kazna vozaču jednog državnog službenog automobila koje je nepropisno bilo parkirano u Arsenalskoj ulici, na početku gradske rive i šetališta Pine. Vozač službenog „mercedesa E-klase“ (PG CG 302), uprkos glasnom negodovanju, dobio je nalog za plaćanje novčane kazne, ali ga je on odmah i iscijepao sjevši u automobil. Nepropisno parkirani državni „mercedes“ PG CG 302 inače, prema spisku objavljenom na sajtu Vlade, pripada Sektoru za poslove protokola Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore.

Tivatska Komunalna policija nedavno je napisala i nalog za plaćanje kazne potpredsjedniku te Opštine dr Siniši Kusovcu, a čiji je službeni „reno megan“ (TV CG-003) bio nepropisno parkiran na dijelu Trga Dara Petkoviča u centru grada.

Iako svakodnevno piše brojne naloge za plaćanje novčanih kazni nesavjesnim vozačima koji automobile ostavljaju na svim mogućim nedozvoljenim mjestima po centru grada, Komunalna policija ipak ne može da spriječi haos koji je, sa primicanjem ljetnje sezone, sve izraženiji na tivatskim ulicama.

Glavni razlog za to je što Komunalna policija ne raspolaže specijalnim vozilom „pauk“ za odnošenje nepravilno parkiranih automobila.

Izvor: Bokanews.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com