MIMA KARADŽIĆ JE S NJOM VARAO ŽENU! Zbog njene ljepote bio je spreman na sve, a onda ga je ostavila! Danas je ljepša nego ikad! (FOTO) - Volim Podgoricu

MIMA KARADŽIĆ JE S NJOM VARAO ŽENU! Zbog njene ljepote bio je spreman na sve, a onda ga je ostavila! Danas je ljepša nego ikad! (FOTO)

Gledali smo je u brojnim popularnim serijama, znamo je iz filma “Promeni me” u kojem je igrala seksepilnu Becu. Ivanu Popović Iljin (34) ponovo gledamo na malim ekranima i ponovo je uspjela da se istakne.

Glumica koja je diplomirala na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Dragana Petrović Peleta, sada je dio glumačke ekipe serije “Istine i laže” u kojoj igra Sandru Maljević.

 

Ivana u seriji 'Istine i laži
Ivana u seriji “Istine i laži”FOTO: PRINTSCREEN

I kako su i mnoge njene prethodne role pratile ljubavne afere tako se i njen lik iz pomenute serije našao u ljubavnom vrtlogu i to sa kolegom Zoranom Pajićem koji igra Nikolu Džonija Isidorovića.

Njihova romansa dio je mozaika ljubavno-porodičnih veza današnjice koji nam donosi serija Sebastijan Ortege.

2 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this prior to. So nice to seek out somebody with a few original applying for grants this subject. realy i appreciate you for beginning this up. this fabulous website is a thing that is required online, somebody with a little originality. beneficial job for bringing something totally new to your web!

  2. I ran into this page mistakenly, surprisingly, this is a great website. The site owner has carried out a superb job of putting it together, the info here is really insightful. You just secured yourself a guarenteed reader.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com