,,Navodi Petričića netačni, više od 300 parking mjesta u reonu kod KBC-a” - Volim Podgoricu

,,Navodi Petričića netačni, više od 300 parking mjesta u reonu kod KBC-a”

 

Netačni su navodi funkcioner URA Vidoja Petričića o parkingu kod KBC-a, o čemu najbolje svjedoče činjenice, saopšteno je iz Parking servisa.

Saopštenje prenosimo integralno

Podsjećamo gospodina Petričića na njegove riječi iz 2016. godine-„pozivam nadležne da što hitnije reaguju, u prvom redu gradonačelnika, kao i nadležne iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, da odmah vrate primarnu, javnu funkciju parkingu između Kliničkog centra i Medicinske škole”. Predmetni parking nikada nije bio javni parking već privatni parking koji je KBC, koristio za sopstvene potrebe.

Kako tada, tako i danas funkcioner URA Petričić iznosi neistine, zanemarujući činjenice da su Parking servis i gradska uprava još 2016 godine preuzeli upravljanje od KBC-a parkingom kapaciteta 173 mjesta kod Medicinske škole, uložili značajna sredstva u uređenje i tehničko opremanje, te otvorili predmetni parking za sve građane i    posjetioce KBC-a, elaboratima o parking zonama, još u martu 2016. godine, mnogo prije nego li se gospodin Petričič “zabrinuo” za građane, uveli u sistem zonskog parkiranja više od 40 mjesta u Moskovskoj ulici,  sa postojećim parkinzima u Ljubljanskoj ulici i prethodno pobrojanim, ukupno obezbijedili više od 300 parking mjesta u reonu KBC-a za građane i posjetioce.

Na ovaj način Parking servis i gradska uprava su još prije dvije godine, na duži period riješili nedostajući broj parking mjesta u reonu KBC, gdje u svakom trenutku, čak i u periodu najvećeg saobraćajnog optrećenja, može se naći 50-ak slobodnih parking mjesta na parking kod Medicinske škole.

 

2 komentara

  1. I’m impressed, I need to say. Really rarely do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the issue is something that not enough persons are talking intelligently about. I am very completely happy that I stumbled throughout this in my search for one thing regarding this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com