DANAS U 18 SATI: Prikupljanje pomoći za Mašu - Volim Podgoricu

DANAS U 18 SATI: Prikupljanje pomoći za Mašu

Danas u 18 sati u sportskoj Sali “Topolica” počinje IV Dječiji maskenbal Sportsko-rekreativnog centra Bar. Učesnici su mališani predškolskog uzrasta iz JPU “Vukosava Ivanović Mašanović”, PPU ” Svetionik” i PPU “Bajka”,  a organizatori očekuju oko 720 djevojčica i dječaka, koji će se predstaviti  sa 12 grupnih maski.

“Kao i prethodne godine, maskenbal će i ove biti humanitarnog karaktera, sakupljaće se sredstva za pomoć jednogodišnjoj Maši Baošić iz Sutomora koja je rođena sa atrezijom jednjaka. Nakon uspješne operacije, Maša je prebačena na neanatologiju gdje je izgubila kiseonik, što je dovelo do velikog oštećenja mozga i dijagnostifikovana joj je celebralna paraliza. Omogućimo ovom malom borcu terapiju i rehabilitaciju na klinici Liv u Turskoj, kako bi postigla najveći stepen samostalnosti. Kutije u kojima ćete moći da donirate novac za malu Mašu biće izložene u dvorani”, saopštili su iz Sportskog centra.

Pomoć Maši može se pružiti i slanjem sms poruke 19 na 14543 ili uplatom na žiro račun: 520-14716-62 ili devizni račun: 520042-8756-31.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com