DPS Kolašin: Proljećno “šminkanje” grada vlastima ne obezbjeđuje još jedan mandat - Volim Podgoricu

DPS Kolašin: Proljećno “šminkanje” grada vlastima ne obezbjeđuje još jedan mandat

Proljećno sređivanje grada, koje sprovodi aktulena vlast,  tvrde u Opštinskom odboru (OO), u Kolašinu opozicione, Demokratske partije socijalista (DPS),  liči na “hvatanje davljenika za slamku.  Kako piše u saopštenju te stranke, “odlazeća koalicija se ovih dana sjetila da se osim zadovoljenja ličnog interesa bavi i drugim pitanjima od interesa za gradjane Kolašina”.

“Dok su ih pune četiri godine interesovale samo visoke plate, udobne fotelje i privatni biznisi, mjesec dana pred izbore,  latili su se sredjivanja grada. Dok se ,,krpe” rupe na ulicama, čisti svaki ćošak, potkresuje rastinje, gradjani se u čudu pitaju gdje ste bili pune četiri godine? Četiri godine za koje ste gradske ulice doveli u stanje da liče na scene iz ratom pogodjenih područja, zbog nebrige uništili kompletan gradski mobilijar, od centra grada napravili smetlište sa deponijama na svakom ćošku…”- navode iz OO DPS.

Kkao kažu u toj partiji, to proljećno “šminkanja” neće aktuelnoj vlasti “omogućiti još četiri godine “bahate i nestručne vladavine”.

“Neće, jer  građani Kolašina sebi neće dozvoliti istu grešku od prije četiri godine i ponovo nasjesti na grube laži i jalova obećanja.”- zaključuju u OO DPS.

Vijesti

1 komentar

  1. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com