TOTALNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NA PUTU CETINJE-BUDVA - Volim Podgoricu

TOTALNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA NA PUTU CETINJE-BUDVA

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, zbog povoljnih vremenskih prilika, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali oprezniju vožnju zbog mogućih sitnih odrona.Oni su upozorili da je na mjestima izvođenja radova obavezno postovanje postavljene signalizacije.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići saobraćaj će biti totoalno obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na dionici Brajići-Lapčići važiće i obustava za sve vrste vozila od ponoći do pet sati.

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će do 20. maja biti prekinut zbog izvođenja minerskih radova.

Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto-puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije magistralnog puta Debeli Brijeg – Kotor, na mjestima obavljanja radova saobraćaće se jednom trakom naizmjenicno.

Zbog sanacije kolovoza na jadranskoj magistrali na dionici od Lepetana do Petrovca promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Režim saobraćaja će na ukrštanju magistralnog puta Kamenari – Kotor i starog od Risna do Grahova, do zavrsetka gradnje kanala za atmosferske vode u Risnu, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.

Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka rekonstrukcije na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen – Ivanova Korita promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjerenog na jednosmjerni.

Antena M

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com