DF Budva: Bojite se da izrazite stav, vi se krijete i nemate iskren stav - Volim Podgoricu

DF Budva: Bojite se da izrazite stav, vi se krijete i nemate iskren stav

Budvanski DF poručio je Demokratama da im oni nisu prava adresa “za sprovođenje fašizma, diktature, malih i umišljenih diktatora, niti će to ikada biti”.

Reagovanje prenosimo u cjelosti

Obraćamo se javnosti nažalost izazvani reagovanjem budvanskih Demokrata. Danima Demokrate vrijeđaju DF i njene članove, predsjednika Skupštine i predsjednika DF Budva, danas to proširujući na gradskog menadžera Mila Božovića.

Uzimaju naši kolicioni partneri sebi za pravo da opet kažu da smo maloumni i da drugi upravljaju i naređuju.

 Gospodo Demokrate to nikad nije bio manir DF-a i danas se protiv nas, a ne protiv drugih vode najogavniji sudski sporovi u crnogorskoj istoriji.

Takav je i projekat proslave 100 godina pobjede i nema te sile a naročito ne političkog stava Demokrata koja će nas u tome zaustaviti. I tu je razlika između nas i to treba jasno saopštiti naročito poslije zadnjeg saopštenja – vi se bojite da izrazite stav, vi se krijete i vi u suštini i nemate iskren stav.

Vi insistirate da sve partije u Budvi vi vodite i da vi svima propisujete kadrovsku i drugu politiku. DF vam nije dobra adresa za sprovođenje fašizma, diktature malih i umišljenih diktatora niti će ikad biti. 

Javnost Budve ali i cijela Crna Gora konačno može da vidi da vama smetaju DF kao najbrojnija članica vlasti u Budvi ali i najveća proslava u Budvi u poslednjih 50 godina jer ste na istoj strani sa tzv. CPC, vašim premijerom Duškom Markovićem, ministarstvom kulture i ostalim anti srpskim histericima…

Moraćete u predstojećim danima razloge za to objasniti i svojim glasačima!

 Važno je da vam ukažemo da se članovi DF ne bore protiv vlasti, kako tvrdite, preko deset godina! Mi se borimo od početka, od prvog dana na vlasti Mila Đukanovica dok ste učili da pišete, dok ste bili skupa sa njim u DPS-u i dok ste bili na klackalici odluka o tome sa kim i kako.

Tokom svih tih godina DF je trpio hapšenja jer nije htio da stane u borbi protiv lopovske vlasti. Zato vaše tvrdnje zvuče smiješno i tragično! Ali u laži su kratke noge i jako brzo javnost će saznati zašto uporno prijetite Marku Careviću i cijelom DF-u.

Već za par nedelja ili mjeseci će se dakle jasno potvrditi šta stoji iza vaših napada na DF – gola želja za opstankom na funkcijama. Zato vam je ponavljamo glavna meta ovih dana budući predsjednik Marko Bato Carevic i zato nastavljate da omalovažavate predsjednika SO Budva Đordja Vujovića.

Kažete da su na bilbordima falsifikati! Koji, šta vam smeta? Zaobiđite optuživanja i uvrede, manite se stanja i organizacije u DF-u, to nije vaša stvar. Recite precizno javnosti koje su uvrede našom kampanjom vama i drugima upućene?

O tome da li bilo ko a naročito predsjednik SO Budva ima pravo da bira svoje savjetnike je dalje iluzorno raspravljati. Da nije tragično bilo bi komično i to dokazuje upravo na koji način vi gledate koalicije i saradnju među različitim partijama!

Na kraju vas još jednom sve pozivamo da ne izigravate obećanja, da ispunite koalicione dogovore a što je očigledno da ne želite. A da se prije svega toga okupimo i zajedno proslavimo veliki budvanski jubilej na čast naših predaka kojih je bilo preko 1.200 iz današnje Budve i nas, njihovih potomaka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com