Home / PG INFO / Aktuelno / DPS ODGOVORIO KONATARU: Savićević prije mjesec dana najavio da će se graditi stadion

DPS ODGOVORIO KONATARU: Savićević prije mjesec dana najavio da će se graditi stadion

Iz Opštinskog odbora DPS-a u Podgorici kažu da je Miloš Konatar ispred koalicije „Podgorica za 21. vijek“ zakasnio sa idejom o izgradnji nacionalnog stadiona, jer je to već dogovoreno sa Fudbalskim savezom.

“Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore,Dejan Savićević, prije skoro mjesec dana je najavio da je dogovoreno da će Fudbalski savez, Glavni grad i država, graditi na Starom aerodromu nacionalni stadion”, dodali su iz DPS-a.

Oni su naveli da izgradnja stadiona nije jedini projekat koji je uprava Glavnog grada planirala kako bi dala podršku sportu u Podgorici.

“Završili smo naktrivanje vaterpolo bazena vrijednog 2,2 miliona eura i na taj način stvorili uslove za razvoj vaterpolo i plivačkih sportova u Podgorici. Osim toga, tokom ovog mandata stvorili smo uslove za razvoj i ostalih vrsta sportova, posebno kod fudbala, pa smo izgradili fudbalski kamp „FK Kom“ na Zlatici sa dva terena, dva terena „FK Mladost Lješkopolje“, rekonstruisali stadion „Trešnjica“, izgradili modernu Kuću fudbala na Starom Aerodromu, Studentsku sportsku dvoranu i kulturni centar”, kazali su iz DPS-a.

Iz ove partije poručuju da se URA do sada nikada nije osvrtala na sport u glavnom gradu.

“To im se odjednom učinilo da im to može biti politčki profitabilno,”, zaključuju u DPS-u.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *