NE BIRAJU SREDSTVA DA DOĐU DO CILJA: Ubjedljivo NAJPOHLEPNIJI znak horoskopa je… - Volim Podgoricu

NE BIRAJU SREDSTVA DA DOĐU DO CILJA: Ubjedljivo NAJPOHLEPNIJI znak horoskopa je…

Borba i snalažljivost je njihovo srednje ime, te osobe rođene u ovom znaku nikada ne bi priznale svoje pohlepne strasti.

Riječ je o Biku.

Pripadnici ovog znaka uvijek imaju svoju viziju i cilj, i šta god im je od interesa oni to moraju da imaju. Jednostavno, Bikovi nikada neće birati sredstva da ostvare šta žele i uvijek sebe stavljaju na prvo mjesto. Stalno su u potrazi za načinima da zadovole svoja čula. Upravo tu se krije njihova ogromna pohlepa, a za njih kažu da ako uvide neki profit prodali bi i rođenu majku.

Tipični Bikovi su dosta lenji, te reč posao nema nikakvo značenje za njih. Tvrdoglavi su, ali taktični, te kada odluče nešto ništa im ne može promijeniti mišljenje, te nastavljaju da slede svoj zacrtan put.

Za osobe rođene u ovom znaku važi da su rođeni preduzetnici, sposobni, mašine za pravljenje para. Visoka inteligencija im omogućava da dobro procjenjuju, te zajedno sa snagom, voljom i upornošću mogu lako da ostvare uspjeh. Za njih važi da su odlični savjetodavci, te ih slobodno pitajte za mišljenje kada vam to bude bilo potrebno.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com