Za 3 dana nam stiže RUŽIČASTI MJESEC, evo zbog čega on donosi “ŽENSKU SREĆU”! - Volim Podgoricu

Za 3 dana nam stiže RUŽIČASTI MJESEC, evo zbog čega on donosi “ŽENSKU SREĆU”!

Pun Mjesec u aprilu je jedan od najčarobnijih u godini. Ove godine očekuje nas u noći 29. na 30. april!

Vrijeme punog Mjeseca podstiče nas na promjene, a kada je u znaku transformativnog Škorpije, tada nas nadahnjuje da napravimo veće promjene u svojim životima. Pun Mjesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mjesec jer se smatra nositeljem ženske sreće i onaj koji pokreće proljećnu energiju.

Škorpija predstavlja smrt, ponovo rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini on je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gdje su potrebni. Upravo zato, pun Mjesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Uoči punog Mjeseca počnite da primjećujete kakve vam misli dolaze, i šta osjećate. Ovo bi trebalo da bude vrijeme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u samoću i zaštitite se od ostatka svijeta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem mjeseca.

Pod svjetlošću punog Mjeseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprečavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osjetite tu spoznaju bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Moraćete da naučite da se suočite sa strahovima i nelagodnostima u svojm životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad prije. Nemojte da se skrivate, niti prikrivate svoje prave emocije lažnim osmjesima i glumljenom pozitivnošću.

Sjetite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Takođe, prisjetite se da postoji mnogo ljepote u procesu samotkrivanja sebe.

Energija punog Mjeseca u Škorpiji probudiće mnoge, dotaknuti će tamo gdje trebamo da budemo dotaknuti i podstaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek treba da postanemo i prema ljudima oko nas.

Pun Mjesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strelca, Blizanca, Vodolije, Škorpije i Lava.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com