Svjetski DJ broj 1 Martin Garrix pridružiće se Davidu Guetti za istorijsko finale Exita! - Volim Podgoricu

Svjetski DJ broj 1 Martin Garrix pridružiće se Davidu Guetti za istorijsko finale Exita!

U čast osvajanja aktuelne titule za Najbolji evropski veliki festival, EXIT ove godine priređuje publici veliko finale i žurku koja će nadmašiti sve dosadašnje! Nastupe na završnoj noći EXIT festivala u nedjelju 15. jula potvrdili su neki od najmoćnijih izvođača na planeti kao što su najveći svjetski hitmejker David Guetta na glavnoj bini i vodeća tehno zvijezda Nina Kraviz na mts Dance Areni! Ipak, ovakva žurka nije mogla da promakne zvanično prvoplasiranom DJ-u svijeta, Martinu Garrixu, koji je riješio da nakon nastupa na ceremoniji zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjončangu uveliča i žurku zatvaranja najboljeg evropskog festivala i na Petrovaradinsku tvrđavu donese svoj spektakularni šou! Tako će na glavnoj bini Exita nastupiti dvojica najpopularnijih svjetskih DJ zvijezda što će ove godine biti jedinstven slučaj na cijelom svijetu, i to dok planetom haraju njihova dva zajednička hit singla, “Like I Do” i velika himna “So Far Away”, a svjetski mediji pišu da se sprema i treća saradnja, čija će premijera možda biti upravo na Exitu.

Martin Garrix wins Top 100 DJs 2017

Martin Garrix is your No. 1 DJ ?

Gepostet von DJ Mag am Montag, 23. Oktober 2017

Martin Garrix stiže na EXIT na vrhuncu karijere, nakon što je zahvaljujući glasovima miliona fanova ušao u istoriju elektronske muzike kao najmlađi dobitnik priznanja za najboljeg svjetskog DJ-a, i to drugu godinu za redom, ispred imena kao što su Calvin Harris, Tiesto, Armin Van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz i druge mega zvijezde. Sa nepune 22 godine on je postigao više nego što neki muzičari postignu za vrijeme svoje čitave karijere, a za razliku od velikog broja mladih zvijezda koje dožive meteorski uspjeh i jednako brzo „izgore“, Martin Garrix nastavlja da ekspertno diktira svoj put kroz lavirint muzičke industrije, objavljujući numere koje kolektivno na YouTube platformi imaju preko četiri milijarde pregleda! Njegov uticaj prepoznala je i biznis „biblija“, magazin Forbs, koja ga je uvrstila na listu najuticajnijih ličnosti ispod 30 godina, dok se prirodno našao i među najplaćenijim di džejevima na planeti!

Garrix je eksplodirao na muzičkoj sceni 2013. godine sa gigantskim dance hitom „Animals“ koji je osvojio svjetske top liste i broji preko nevjerovatnih milijardu pregleda na YouTube kanalu! Uslijedile su rezidencije na Ibici i u Vegasu, ali i kolaboracije sa mega zvijezdama kao što su Tiësto, Avicii, Usher, a hitom „In The Name Of Love“ na kojem sarađuje sa Bebe Rexhom, izdatim 2016. godine, njegovi horizonti dramatično su se proširili. Spot i audio snimak pjesme na YouTube stranici „pokupili“ su ukupno 600 miliona pregleda! Zarazna numera dokazala je versatilnost ovog momka iz predgrađa Amsterdama i činjenicu da ne prati trendove – on ih stvara. Pozvan je da nastupi i na jednom od najpoznatijih američkih talk-show emisija „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ – čast koja se ne ukazuje često umjetnicima u njegovoj profesiji, a Garrix je još jednom dokazao svoje talente kada se na sceni pojavio sa gitarom! Jedan od „hajlajtova“ prethodne godine za Garrixa svakako je hit sa Dua Lipom „Scared To Be Lonely“, koji ima skoro 350 miliona YouTube pregleda!

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Migos, Grace JonesDavid GuettaZiggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice se prodaju putem mreže Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz do EXIT festivala.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com