DPS: Jedino u čemu trijumfuje koalicija URA-Demokrate je bježanje od odgovornosti - Volim Podgoricu

DPS: Jedino u čemu trijumfuje koalicija URA-Demokrate je bježanje od odgovornosti

Koalicija URA-Demokrate u Zeti opet bježi od konkretnih pitanja u klasično politikantstvo zamjenom teza pa kažu da nikada nijesu bili vlast u ovoj opštini,.što je tačno, i nikada neće, ali je netačno da im je bilo ko rekao da nijesu u stanju da zavode komunalni red u Zeti, saopšteno je iz DPS-a Glavnog grada.

Kako su istakli, to je nemoguće, jer im građani Zete nikada neće povjeriti mandat za to. Koalicija URA-Demokrate stalno izbjegava da kaže šta su uradili u opštinama u kojima vrše vlast, osim međusobnih svađa i prepucavanja sa svojim partnerima kojima zabavljaju crnogorsku javnost. Što se tiče projekata u Zeti, građani vide šta je sve urađeno i to nagrađuju sve većom podrškom, dok rad opozicije ocjenjuju tako da sva opozicija na predsjedničkim izborima u Zeti ima više od hiljadu glasova manje u odnosu na parlamentarne, kažu iz Demokratske partije socijalista.

Zato kada govore o nekakvim pobjedama, da li misle na Cetinje, Tuzi, Petnjicu, Ulcinj, Mojkovac, izbore za predsjednika države? Jer sve su ove izgubili, kao i stotine prije njih, a i ove će poslije. Jedino u čemu trijumfuju su bježanja od odgovornosti pred sopstvenim biračima, zaključili s iz DPS-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com