EMOTIVAN, MELANHOLIČAN I PATETIČAN: Ovaj znak bukvalno NE UMIJE da se nosi sa životom - Volim Podgoricu

EMOTIVAN, MELANHOLIČAN I PATETIČAN: Ovaj znak bukvalno NE UMIJE da se nosi sa životom

Oni se teško nose sa svim životnim izazovima, patetišu i drame.

Riječ je o horoskopskom znaku Rak.

Nježni i melanholični Rakovi se teško nose sa gotovo svim životnim izazovima, često nemaju snage za dodatne napore, a užasno se plaše neuspjeha i bola. Zbog toga se uvuku u svoju čauru, gde se osećaju najsigurnije. U slučaju kada dožive pad u životu, ne pokušavaju da se bore već dižu ruke od svega, pod parolom “biće šta će biti”.

Kada je riječ o ljubavnim vezama, pripadnici ovog znaka su pravi emotivci. U potpunosti se predaju partneru, za koga se drže i ne puštaju. Kada je zaljubljen, Rak postaje najnježnije, najpažljivije i najvelikodušnije stvorenje, ali istovremeno su i veoma osjetljivi i uvrjedljivi. Rak mašta o velikoj ljubavi, harmoničnim odnosima i braku, a ako ne zadovolji svoje emocionalne potrebe, može počiniti nevjerstvo u vezi ili braku.

S obzirom na to da je veoma emotivan, Rak je sklon plakanju i patetici, kao i priči tipa “nikada više nikog neću voljeti”, Ako mu/joj date prostora da se raspriča, u jednom trenutku će sigurno početi da nabraja sve slučajeve kada ste ga uvrijedili ili povrijedili, a toga je (u njegovoj/njenoj glavi) bilo mnogo i često.

Astro zabava

1 komentar

  1. The beauty of these blogging engines and CMS platforms is the lack of limitations and ease of manipulation that allows developers to implement rich content and ’skin’ the site in such a way that with very little effort one would never notice what it is making the site tick all without limiting content and effectiveness.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com