OGOVARALI JE: Sanja (41) sipala kolegama otrov u kafu! - Volim Podgoricu

OGOVARALI JE: Sanja (41) sipala kolegama otrov u kafu!

Osumnjčena da je kolegama sipala otrov u kafu jer su je ogovarali
28/04/2018 15:23 Izvor: Vecernje Novosti

Radnica Poljoprivredno-savjetodavne stručne službe u Kolarima, kod Smedereva Sanja N. (41) uhapšena je zbog sumnje da je kolegama sipala otrov u kafu, pišu Večernje novosti.

Večernje novosti navode da uhapšena žena nije imala konkretnu metu, već sve kolege, a da je motiv bila osveta, “jer je bila predmet ogovaranja u firmi”.

Neimenovani izvor lista iz policije kaže da je riječ o insekticidu koji i u manjim količinama može da bude smrtonosan, ali da doza koju je ona sipala kolegama u kafu nije bila smrtonosna.

Osim toga, oni ističu da je tu kafu “djelimično popilo troje ljudi” – dva gosta i jedan zaposleni koji su odmah zbrinuti, a potom i liječeni nekoliko dana na VMA, nakon čega su pušteni kući.

Kako list nezvanično saznaje u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovu istragu, otrov pronađen u kafi ne postoji na zalihama ove poljoprivredne službe.

Svi uzorci koji su uzeti sa lica mjesta, prije svega analize DNK, doveli su do osumnjičene radnice.

Kako se nezvanično saznaje, vjeruje se da je osunjičena radnica otrov pomiješala sa kafom i tako ga donijela u firmu, a potom i sipala u jednu od kutija u kuhinji.

Kako se vjeruje, kafa nije namijenjena nikom određenom, već svim kolegama. Motive pokušaja trovanja kolega trebalo bi da utvrdi istraga.

Novosti ističu i da je policija u naredna dva dana saslušala sve zaposlene, a da se S.N. sumnjiči za krivično deljo teško ubistvo u pokušaju.

Zvaničnih informacija o ovom slučaju iz Ministarstva unutrašnjih poslova do sada nije bilo.

Večernje Novosti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com