Home / ŽIVOT + / Horoskop / Sjutra stiže Ružičasti Mjesec: Rušenje mostova izvjesno ali bez brige, stižu bolje prilike!

Sjutra stiže Ružičasti Mjesec: Rušenje mostova izvjesno ali bez brige, stižu bolje prilike!

Pun mjesec u aprilu nas čeka u noći 29. aprila, a biće u Škorpiji, što obećava mistična dešavanja i čudna stanja duha. Ovakav mjesec zovemo i RUŽIČASTIM jer se smatra nosiocem ženske sreće i pokretačem lijepe proljećne energije.

Škorpija predstavlja smrt, ponovno rođenje i bezuslovnu ljubav – spolja djeluje kao pohlepan i egoističan, ali je zapravo izvor velike i beskrajne ljubavi. Sa sobom nosi jaku energiju koja može da napravi preokrete tamo gdje je to neophodno.

Pun Mjesec u Škorpiji može da bude veoma moćan trenutak u životu pojedinca – uglavnom donosi priliku da stavite tačku na nešto iz vaše prošlosti, što je davno trebalo da uradite. Rušenje mostova je izvjesno, ali postoje i dobre strane – otvoriće vam se nova vrata i iskrsnuće nove prilike, bolje od onih prethodnih.

Na kraju aprila moraćete da naučite pogledate svojim strahovima u oči i morate prestati da glumite i krijete se iza različitih maski.

201704veneraublizancimamerkurulavu367143180800x445

Dobićete priliku da odsranite slojeve sebe koji su vas sprječavali da budete ono što zaista jeste. Jednostavno – slijedi vam čišćenje dok ne dođete do svoje suštine.

Sve ovo biće veliki izazov, ali samospoznaja je ključna za dalji napredak i razvoj svake ličnosti.

Ružičasti Mjesec podstaći će nas i na ljubav, i to onu prema sebi i porodici, bliskim prijateljima, ali će nas podsjetiti i na to da su oni koji nas okružuju uvijek naše ogledalo.

Pun Mjesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strijelca, Blizanca, Škorpije, Vodolije i Lava.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *