LAZUKIĆ NASTAVIO DA ŠOKIRA IZJAVAMA: Severina i Emina su bolje ribe od Nataše - Volim Podgoricu

LAZUKIĆ NASTAVIO DA ŠOKIRA IZJAVAMA: Severina i Emina su bolje ribe od Nataše

Iako je pretrpjela brojna poniženja od svog još uvijek zakonitog supruga Luke Lazukića, pjevačica Nataša Bekvalac je, pored ostalog, stalno slušala kako je muž upoređuje sa drugim pjevačicama govoreći da su njene koleginice Severina Kojić i Emina Jahović mnogo bolje ribe od nje.

Foto: biscani.net

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Lazukić bi Nataši govorio da je neuspješna u poslu i da zarađuje smiješne sume novca u odnosu na njene pojedine koleginice jer je znao koliko je te riječi povređuju.

– Kad god bi ušao u konflikt sa Natašom, Luka bi vrijeđao i omalovažavao njenu profesionalnu karijeru. Kada hoće da je povrijedi, onda krene da joj priča kako pjevačice poput Severine i Emine zarađuju mnogo više novca od nje, da su bolje ribe i veće zvijezde. Nije se ustručavao da je blati ni kada bi bili u nečijem društvu, pa ju je kroz šalu ponižavao, ali se Nataša nije obazirala na njegove ružne prozivke, već ih je stoički trpjela – priča dobro obaviješten izvor tog lista.

Lazukić nikako nije mogao da se pomiri s tim da Bekvalčeva ima puno muških saradnika.

S obzirom na to koliko hitova ima iza sebe, Bekvalčeva nijednog trenutka nije primila k srcu njegove ružne opaske, ali joj je i te kako krivo zbog toga što je na takav način poredi sa koleginicama.

– Nataši je žao što Luka na sva usta govori ružno o njenoj karijeri. On nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je Nataša u stalnom kontaktu sa svojim saradnicima, a s obzirom na to da radi sa puno muškaraca, uvijek je sumnjao u njenu vjernost prema njemu. Ona je svjesna koliko ulaže u pjesme, a gotovo svaka je hit. Boli je to što zna koliko je ostale kolege cijene i podržavaju, ali on ne prestaje da iznosi neistine na svakom koraku.

Inače, uvrede na konto njene pjevačke karijere samo su neke u nizu s obzirom na to da je pjevačica doskora konstantno prolazila kroz razna psihička i fizička maltretiranja od Lazukića, što je i potvrdila na nedavnom saslušanju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com