Ovo su KANDIDATI za GRADONAČELNIKA Podgorice - Volim Podgoricu

Ovo su KANDIDATI za GRADONAČELNIKA Podgorice

Kandidati za gradonačelnika Podgorice su aktuelni gradinaonačelnik Slavoljub Stijepović, vlasnik kompanije Voli Dragan Bokan, bivši ministar ekonomije Vladimir Kavarić i zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović. Kao kandidat za prvog čovjeka Podgorice se pominje i profesor na Univerzitetu Crne Gore Ivan Vuković.saznaje nezvanično CdM.

Da se ništa ne prepušta slučaju, više izvora CdM tvrdi da jedna renomirana agencija uradila istraživanje za potrebe DPS-a, koje je pokazalo ko od pomenutih kandidata ima najveću podršku. Prema nezvaničnim saznanjima najveću podršku ima aktuelni gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, zatim Dragan Bokan, Vladimir Kavarić, pa Časlav Vešović i Ivan Vuković.

Stijepović i Vešović se nalaze na listi DPS za lokalne izbore u Podgorici koji će se održati 27. maja, dok Bokan i Kavarić nijesu na listi, ali to ne znači da ne mogu biti gradonačelnici.

Kako tvrdi izvor CdM-a, o ovo su imena o kojima se razmišlja da se nađu na čelu grada u naredne četiri godine, jer DPS vjeruje u pobjedu na izborima u Podgorici.

 

Koalicija DF-SNP sjutra predaje listu

Kada je riječ o drugim partijama i savezima, treba reći da će kandidat DF-a za prvog čovjeka grada najvjerovatnije biti Slaven Radunović iz Nove srpske demokratije.

Kako CdM saznaje, DF i SNP dogovorili su koaliciju u Podgorici, ali i u većini gradova u kojima se održavaju lokalni izbori. Listu koalicije DF i SNP za izbore u Podgorici predaće u utorak.

Listu za izbore u Podgorici predala je Koalicija za 21.vijek Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA.

Lokalni izbori 27. maja organizovaće se u Pogorici, Golubovcima, Šavniku, Žabljaku, Baru, Plavu, Pljevljima, Rožajama, Danilovgradu, Bijelom Polju i Kolašinu, dok će izbori u Plužinama biti održani 20. maja

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com