Avioni MA lete redovno za Lajpcig i Minhen - Volim Podgoricu

Avioni MA lete redovno za Lajpcig i Minhen

Nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines počela je redovan saobraćaj prema Lajpcigu i Minhenu, čime su još dva evropska grada dodata u ljetnju ponudu destinacija prema kojima će ove sezone saobraćati.

Još dva evropska grada dodata u ljetnju ponudu destinacija

Iz kompanije je saopšteno da će se letovi prema tim destinacijama obavljati dva puta sedmično, četvrtkom i nedjeljom, do 28. oktobra.

„Predstavnici minhenskog aerodroma dočekali su prvu komercijalnu direktnu liniji MA, kao i predstavnike nacionalne aviokompanije i Nacionalne turističke organizacije (NTO), nakon čega je upriličen koktel dobrodošlice“, navodi se u saopštenju.

Iz MA su podsjetili da je njemačko tržište jedno od najvećih emitivnih, sa preko 60 miliona turista godišnje.

“Njemačko tržište je značajno za Crnu Goru kada je u pitanju turizam. MA je prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi i tokom prošle godine kontinuirano i posvećeno radio na unaprijeđenju avio dostupnosti Crne Gore sa Njemačkom“, kazali su iz aviokompanije.

Oni su dodali da će Crna Gora, preko MA, u ovoj ljetnjoj turističkoj sezoni biti povezana sa četiri njemačka grada – Frankfurtom, Dizeldorfom, Minhenom i Lajpcigom, što će uticati na rast broja prevezenih putnika sa tog tržišta.

Iz kompanije su podsjetili da će MA ove sezone povezati Crnu Goru sa 30 destinacija u 15 država Evrope.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com