Ko je Crnogorac koji je ubijen na Novom Beogradu: Gorgija Gorg Darmanović imao CG dokumenta, rodjen u Johanesburgu - Volim Podgoricu

Ko je Crnogorac koji je ubijen na Novom Beogradu: Gorgija Gorg Darmanović imao CG dokumenta, rodjen u Johanesburgu

Crnogorski državljanin Gorgija Gorg Darmanović (58) upucan je danas prije podneva u Ulici Aleksinačkih rudara 5 na Novom Beogradu, u blizini Prvog osnovnog suda.

On je, kako Telegraf saznaje, suvlasnik firme sa Bojanom Al Pinto Brkićem iz Foruma za međunarodne odnose.

Spominjao se u aferi u Južnoj Africi i bio je agent njihove specijalne jedinice.

Ubistvo Darmanovića dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafričkoj republici bave švercom i prodajom narkotika.

Darmanović, koji ima crnogorska dokumenta, a inače je rođen u Johanezburgu, navodno je povezan sa narko klanovima iz ovog grada.

Ovo su prve nezvanične informacije, a svakako će policijska istraga utvrditi sve detalje pokušaja ubistva.

Podsjetimo, njega je nepoznati napadač čekao u zasjedi, ispalio u Darmanovića četiri hica, a onda sa drugim muškarcem, koji ga je čekao na skuteru, pobjegao u pravcu Zemuna.

Kako Telegraf saznaje, upucani je crnogorski državljanin. Napadač je u njega ispalio četiri hitaca. On je kolima Hitne pomoći prevezen u zemunsku bolnici i dalje je živ.

Pucnjava se dogodila iza Prvog osnovnog suda, u neposrednoj blizini dječijeg igrališta i pijace.

Proglašena je policijska akcija “Vihor”, te policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.

1 komentar

  1. Nice, beneficial piece of writing. We appreciate you this high-quality subject matter, I’m guessing you’ll on a regular basis get more web log, due to the fact Document i’m fascinated by this unique niche. May possibly right now search for this short article describes. Thank you catalog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com