Danilović: Moje ime u nazivu liste znak da stojim iza riječi i obećanja - Volim Podgoricu

Danilović: Moje ime u nazivu liste znak da stojim iza riječi i obećanja

Listama Ujedinjene Crne Gore u četiri opštine, na kojima su ozbiljni ljudi, moje ime u naslovu listi nije bilo neophodno radi prepoznavanja, nego je moralni čin i znak da i lično stojim iza riječi i obećanja u našim lokalnim programima, kazao je predsjednik te partije Goran Danilović, govoreći o nazivu izborne liste „Ujedinjena Crna Gora – Goran Danilović – Ozbiljni ljudi za ozbiljan grad”.

Danilović je jedan od stranačkih lidera, uz Đukanovića, Brajovića, Bečića i Abazovića, čije je ime sastavni dio naziva partijske izborne liste za predstojeće lokalne izbore.

“Juče je bilo – na predsjedničkim izborima, kada su nas kolege, opozicioni predsjednici partija, uvjeravali da treba da se izmaknemo iz predsjedničke kampanje i da se identifikujemo sa listama na sadašnjim lokalnim izborima. Zaboravili su! Ja nijesam! Pitam se danas; a za koje odlučujuće bitke pojedinci čuvaju svoj lik i djelo? Za predsjedničke izbore 2023? Zaista mudro i proračunato!? Nisam se toga sjetio, valjda?” navodi Danilović.

Kako je kazao, želio je da samostalni, a ujedno i prvi izbori Ujedinjene Crne Gore, ne prođu bez njega i da “bolje i svečanije prilike treba da čekaju bolji od nas”.

“Biramo svaku riječ u izbornim obećanjima i zajedno sa svim ljudima na našim listama garantujem da ćemo održati obećanja. Poručujemo s toga svojim opozicionim kolegama da primjere političke ponude mogućnostima. Ako pobijede neki sami, ili samo sami, DPS neka prave i stadione i virtuelne gradove ali ako sa nama budu dijelili vlast moraćemo da se dogovaramo”, ističe Danilović.

Prioritet je, kako je kazao, sa ulica Podgorice i drugih gradova ukloniti beskućnike i u narodnim kuhinjama nahraniti gladne.

“Da ljudima ponudimo nova radna mjesta; Da zapošljavamo radnike a ne direktore po partijskim ključevima; Da protjeramo diskriminaciju po nacionalnoj osnovi iz opštinskih administracija; Da kupimo nove autobuse za gradski prevoz; Da okrečimo fasade; Da otvorimo, vratimo, javne sportske terene i igrališta za djecu; Da sagradimo nove vrtiće i domove zdravlja; Da legalizujemo divlja naselja; Da se pobrinemo o podstanarima na rubu egzistencije; Da ljudima obezbijedimo minimum uslova za život. Zajedno sa svim ozbiljnim ljudima ovo garantujem i javno, a, na vrijeme kažemo, Neće se niko u naše ime igrati gradova i građana i nuditi nam spektakularna rešenja prije nego uvedemo pravdu i istjeramo nepotizam iz gradskih uprava. Zato sam tu!” poručio je Danilović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com