HIT AKCIJA ZA LJETO: Nove mogućnosti za pripejd korisnike - Volim Podgoricu

HIT AKCIJA ZA LJETO: Nove mogućnosti za pripejd korisnike

U susret ljetu, kompanija Telenor od danas nudi nove mogućnosti za svoje pripejd korisnike.

Turiste koji tokom ovog ljeta posjete Crnu Goru očekuju dvije nove vrste paketa, koji donose više interneta za korišćenje popularnih aplikacija. Tako pripejd korisnici mogu uz paket koji košta pet eura aktivirati deset gigabajta interneta, koji se mogu iskoristiti tokom pet dana, i po deset gigabajta za korišćenje Facebook-a i Instagrama.

Paket koji košta deset eura donosi 100 gigabajta interneta koji se mogu iskoristiti tokom sedam dana. Uz to, korisnici dobijaju po deset gigabajta za Facebook, Instagram, Viber, Twitter i WhatsApp, validnih tokom 15 dana.

Pogodnosti koje omogućavaju korisnicima da ovog ljeta iskoriste sve prednosti digitalne komunikacije mogu se aktivirati putem novog kratkog koda *140#, posebno namijenjenom korisnicima turističkih paketa.

Zbog specifičnosti crnogorskog tržišta, ljetnja sezona od posebne je važnosti za Telenor. U kompaniji se posebna pažnja posvećuje kreiranju paketa koji će turistima, uz stabilan kvalitet modernizovane mreže, ponuditi servise koji su im najpotrebniji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com