Home / ŽIVOT + / Horoskop / HOĆE SVE DA ZNAJU: Tri znaka horoskopa koji vole da „guraju nos“ u tuđi život

HOĆE SVE DA ZNAJU: Tri znaka horoskopa koji vole da „guraju nos“ u tuđi život

Koliko god tvrdili da ih ništa ne zanima i pokušavali da sakriju svoju radoznalost, istina je da su sljedeći znaci najdosadniji i najviše uporni kada žele da saznaju neku informaciju.

Ovan

Za Ovna se može reći da je kralj komunikacije. Obožava da je u centru pažnje, a posebno da vodi monologe u kojima uvek oduševljavlja informacija koje poseduje. Ubjedljivo on ima najsvežije vesti i tračeve. Nekada to radi zbog radoznalosti, a često iz želje da prvi sve zna. Ipak, on u potrazi za vjestima to radi spontano i podmuklo, pa neće nikad navaljivati i dosađivati..

Bik

Bik na osvovu vašeg pokreta tijela, mimike i gestikulacije može mnogo toga da sazna, te ova procjena mu pomaže da sazna bukvalno sve. On ne mora da sluša tračeve, niti da prati vaše poruke na telefonu – dovoljno je da vas malo bolje analizira.

Strijelac

Kada je u pitanju nešto što želi da sazna, Strijelac može da prođe kroz nemoguće samo kako bi ostvario svoj cilj. Obožava da komunicira te je uvijek u centru zbivanja, te će bez problema otvoreno pitati sve što ga zanima.

Pripadnici ovog znaka kroz život gaje mnoga prijateljstva, imaju dosta poznanika, te lako grade mrežu ljudi od koje uvijek mogu imati neku korist.

Check Also

LUDILO SE NASTAVLJA: Karleuša MOLI za pomoć, INTERVENISAĆE Aleksandar Vučić?!

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *