PRONAĐENO 100 KG DROGE! Uhapšena jedna osoba! - Volim Podgoricu

PRONAĐENO 100 KG DROGE! Uhapšena jedna osoba!

U zajedničkoj akciji uprava carine i policije na Graničnom prelazu Božaj danas je uhapšen albanski državljanin M.E. (56)  jer je kod njega je pronađeno i oduzeto 100 kilograma skanka i 140 grama hašiša.

Foto: Uprava policije

“Policajci i carinici su danas oko 00.40 časova, na GP Božaj, na ulazu u Crnu Goru, kontrolisali teretno vozilo albanskih
registarskih oznaka kojim je upravljao M.E. (56) iz Republike Albanije. Nakon detaljne granične kontrole uz upotrebu uređaja baster i fibroskopa u specijalno izrađenoj pregradi u patosu tovarnog dijela vozila pronađeno je i oduzeto 91 pvc pakovanje u kojima je bio skank težine oko 100 kg. Takođe, na jednom od navedenih pakovanja bilo je zalijepljeno pakovanje u kome je bio hašiš težine oko 140 grama”, navodi se u zajedničkom saopštenju uprava carine i policije.

Foto: Uprava policije

Pronađena droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.  O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.E. uhapsi i da mu se privede uz  krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika.

CdM

1 komentar

  1. After study many of the blog articles in your web site now, i really as if your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will also be checking back soon. Pls look at my internet site also and make me aware how you feel.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com