Komunalna policija spriječila studente da polažu ispit - Volim Podgoricu

Komunalna policija spriječila studente da polažu ispit

Studente Univerziteta Adriatik, Fakulteta za mediteranske poslovne studije u Tivtu, bili su neprijatno iznenađeni, kada ih je Komunalna policija tog grada spriječila da polažu ispit koji im je danas bio zakazan.

Studenti već godinama pohađaju predavanja i polažu ispite u staroj zgradi Opštine u Tivtu. Da se ocijeni njihovo znanje danas su bili spriječeni.

“Mi smo danas trebali da imamo ispit. Ispiti se održavaju u opštini Tivat, u staroj zgradi opštine, tamo se nalazi prostor Univerziteta Adriatik. Kada smo trebali da polažemo ispit, komunalna policija je neprimjereno ušla u prostoriju. Samo su došli i rekli da zauzimaju prostor. Bez ikakvog obavješetnja, povoda”, kazala je za CdM Vesna Šćepanović, predstavnik studenata Univerziteta Adriatic.

Osnivač Univerziteta Stevo Nikić za CdM kaže da je zatečen ovom situacijom.

“Ovo je stvarno nevjerovatno! Za sve je kriv potpredsjdnik opštine Siniša Kusovac koji je i sam nekada bio profesor fakuleta. Iz nekog inata, osvetnički je naredio da uđe komunalna policija. Jednostavno su došli, unutra su bili studenti, došli su da zamijene bravu. Bez ikakvog dopisa! Čak je i potpredsjednica Opštine sama iznenađenja da jedan čovjek može tako osvetnički da postupa. Ovo je ludilo koje se ne može objasniti. Nadamo se da će proraditi zdrav razum, a ne inati”, ogorčen je Nikić.

Studenti su na kraju bili primorani da ispit polažu u kancelariji prodekan

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com