Crnogorski predstavnik večeras na sceni Eurosonga - Volim Podgoricu

Crnogorski predstavnik večeras na sceni Eurosonga

Crnogorski predstavnik na Eurosongu Vanja Radovanović nastupiće večeras u Lisabonu tokom drugog polufinala ovog poznatog muzičkog takmičenja.

Nikšićki kantautor izvešće pjesmu “Inje”, a nastupiće pred kraj večeri, odnosno 16. od 18 učesnika. Na ruku bi moglo da mu ide što iste noći nastupaju predstavnici zemalja iz regiona Srbije i Slovenije.

Prvo polufinale održano je preksinoć, a u finale su prošli Albanija, Češka, Litvanija, Izrael, Estonija, Bugarska, Austrija, Finska, Irska i Kipar.

U finalu su se već unaprijed našli domaćin Portugal, kao i predstavnici “velike petorke”: Francuske, Njemačke, Španije, Velike Britanije i Italije. Finale je zakazano za subotu 12. maj.

Radovanović je juče imao generalnu probu, a preksinoć i promotivnu žurku u Lisabonu.

Nakon prve probe je “Vijestima” kazao da je zadovoljan, ali nije želio da spekuliše o šansama kada je u pitanju prolaz u finale.

“Evrovizija je kompleksna. Naravno da je bitna pjesma i nastup, ali gomila stvari tu utiče. Ne mogu da se opterećujem tim, ja sam prije svega muzičar, predstavljam Crnu Goru i trudiću se da to radim što dostojnije”, istakao je muzičar tada.

On će večeras nastupiti u pratnji četiri ženska vokala: Lene Kuzmanović, Jelene Đurić, Ivane Vladović i Ane Mašulović, a društvo na sceni Eurosonga praviće mu i Bole Martinović za klavirom.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com