IZVUČENA PRVA SUPER NAGRADA: Podgoričanka dobila 200.000 bodova i kaže da je kupovina u IDEI – pravo zadovoljstvo! - Volim Podgoricu

IZVUČENA PRVA SUPER NAGRADA: Podgoričanka dobila 200.000 bodova i kaže da je kupovina u IDEI – pravo zadovoljstvo!

Da se isplati kupovati u IDEA prodavnicama, potvrdila je i nedavno završena nagradna igra “Isplati se još više svima, kad MILION nagradnih bodova ima”.

IDEA je nagradila čak 2 250 korisnika Super kartice, tako što je svakog dana birala 50 dobitnika kojima je poklanjala po 500 bodova. Najviše sreće imala je Stana Bošković iz Podgorice. Ona je osvojila prvu nagradu od 200 000 bodova, koje može iskoristiti za kupovinu u bilo kojoj IDEA prodavnici.

„Svakodnevno kupujem u IDEI u mom komšiluku i nagrada me je jako obradovala. Nikada nisam dobila nešto tako veliko. Sa zadovoljstvom ću iskoristiti nagradne kupovine, a IDEI se najiskrenije zahvaljujem na vrijednom i divnom poklonu,“ rekla je Stana prilikom preuzimanja vaučera.

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imali su svi korisnici Super kartice, na osnovu kojih kupovinom u IDEA prodavnica sakupljaju Super bodove za besplatnu kupovinu. Visina računa nije bila uslov.

„Uvijek smo srećni kada možemo da nagradimo naše potrošače, ovaj put posebno – jer smo obradovali veliki broj dragih Super kartičara. Nagradna igra tokom koje smo poklonili nevjerovatnih milion bodova organizovana je u okviru naše šire kampanje ISPLATI SE, tokom koje na jednostavan, jasan i nov način komuniciramo mix benefita u svojim prodavnicama. Na jednom mjestu objedinili smo sve ključne benefite koje kupci imaju u IDEA prodavnicama, zahvaljujući čemu oni bolje i efikasnije planiraju kućni budžet,“ objašnjava uz osmijeh Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Ukoliko do sada niste postali korisnik Super kartice, to možete učiniti vrlo lako i jednostavno. Prijava je moguća preko sajta www.superkartica.me ili popunjavanjem pristupnice u bilo kojoj IDEA prodavnici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com