Karleuša otvorila dušu: Ja sam zlikovac! - Volim Podgoricu

Karleuša otvorila dušu: Ja sam zlikovac!

Jelena Karleuša je nedavno izjavila da joj je trenutno najveća želja da podigne svijest o pravima životinja na Balkanu. Očigledno se nije šalila kada je to izjavila, jer je već odlučila da pokuša da edukuje ostale, a na meti joj se našla i Marija Šerifović.

Naime, Karleuša je objavila privatnu prepisku sa koleginicom kako bi je ubijedila da prestane da konzumira meso i to poslavši joj video jareta kako trči za tijelom majke koje vuku. Čini se da Marija nije bila raspoložena za takve poruke, ističući da ona i Jelena ne mogu ništa da promijene.

https://twitter.com/karleusastar/status/994162596428374016

”Ti i ja da zaustavimo svjetsku mesnu industriju? Jesi duvala lijepak od jutros?“, napisala joj je Marija na kraju.

Prije ove prepiske, Karleuša je obećala fanovima da će biti pravi primjer promjene, jer je odlučna da promijeni sve loše navike kojih se kaje.

”Kada me pitaju da li se nečega u životu stidim i da li se kajem zbog nekih postupaka, pomislim na sve ubijene životinje koje sam pojela i čije sam krzno nosila. Ja sam zlikovac. Ali ako ikako postoji u ljudima pokajanje i šansa za iskupljenje ja ću biti pravi primjer promjene“, napisala je Karleuša na svom profilu.

Tracara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com