ŽESTOK RAT! Dodik: Pevaljko, imam više hitova od tebe! Karleuša: Džukelo, j…ću ti mater! - Volim Podgoricu

ŽESTOK RAT! Dodik: Pevaljko, imam više hitova od tebe! Karleuša: Džukelo, j…ću ti mater!

Jelena Karleuša je zaratila s Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske, koji je isprozivao na konferenciji za medije. Dodik je nazvao „pjevaljkom iz Beograda“ i iznio tvrdnju da ima više hitova od nje.

Sukob između njih dvoje počeo je zato što se pjevačica priključila akciji „Pravda za Davida“, u želji da se otkrije ko stoji iza ubistva mladića iz Banjaluke čiji je slučaj podigao cio region na noge. Revoltirana time, Jelena je uputila oštre kritike tamošnjoj vlasti, nazivajući je „kriminogenom bagrom“ i pozvala ljude na ustanak. Njene riječi su toliko isprovocirale Dodika da je morao da joj posveti pažnju na konferenciji za medije i odgovori joj na optužbe.

“Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju”, rekao je Dodik.

U svom maniru, Jelena je na društvenim mrežama skandaloznim prozivkama uzvratila Miloradu Dodiku.

“Prvo, nemoj da ti „pjevaljka“ je*e mater džukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno u Banjaluci koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš”, napisala je JK na svom Fejsbuk profilu, a u izjavi za Kurir pojasnila je zbog čega ju je Dodik napao.

“Podržala sam peticiju „Pravda za Davida“, momka čije se ubistvo zataškava na nivou države. Nisam pominjala tog Dodika, ali gle čuda, on se sam našao prozvan i napao me na vrlo ružan način, nazivajući me između ostalog i „pjevaljkom“ i još štošta. Pozvala sam ga da napravimo paralelno on miting, a ja koncert u Banjaluci, pa da shvati jednom zauvijek pravu istinu o tome koga narod stvarno voli! I evo, da mu se lično obratim: Ostavi me na miru, čuvaj Cecinu djecu, vozajte se helikopterom o trošku sirotinje i uživajte! Nemoj da me nazivaš pjevaljkom, jer ako sam ja pjevaljka, za tebe je vjerovatno ona sa nanogicom dama! Vi ste za mene polusvijet i vaše vrijeme je odzvonilo! Ne plašim te se, a doći će vrijeme kad se ni narod takvih više neće plašiti”, rekla je Jelena.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com