Jeziv prizor: Izbodena u svom stanu - Volim Podgoricu

Jeziv prizor: Izbodena u svom stanu

Ruskinja koja je posljednjih nekoliko godina živjela u Crnoj Gori Anastasija Lašmanova pronađena je mrtva sinoć u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

Sve ukazuje da je Lašmanova ubijena nožem. Da je došlo do surovog zliočina inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavijestila da sumnja da joj se nešto dogodilo. Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala.

Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gdje su istražitelji zatekli jeziv prizor – glava joj je bila smrskana, a na tijelu je imala više ubodnih rana. Po stanu su bili tragovi krvi.

Ko je Anastasia Lašmanova?

Anastasia Lašmanova je direktorica kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je prije dvije godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri tri restorana u Porto Montenegru, te salona ljepote u Budvi. U Crnu Goru je došla  prije nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

Zadorin je Tivtu u Krtolima izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva sinoć je obavljen uviđaj.

Uprava policije sinoć se oglasila saopštenjem da je u naselju Dobrota pronađeno tijelo ukrajinske državljanke. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su odmah po prijavi došli na lice mjesta. Istraga je u toku.

Pobjeda

1 komentar

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com