KARLEUŠA: Zbog Cece mi otkazuju nastupe u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

KARLEUŠA: Zbog Cece mi otkazuju nastupe u Crnoj Gori

Jelena Karleuša optužila je Svetlanu Cecu Ražnatović da joj je na Cecino insistiranje otkazan dugonajavljivani nastup u najpopularnijem klubu u Budvi, koji je trebalo da održi ovog ljeta.

 

Prije nekoliko mjeseci JK je sa svojim obožavaocima podijelila informaciju da će se družiti s njima u pomenutoj diskoteci, zbog čega su oni rezervisali ljetovanje baš u tom terminu u Crnoj Gori. Ipak, prije desetak dana saznala je da neće moći da nastupi.

– Prošle nedjelje menadžer diskoteke pozvao je Jelenin tim i rekao da mora da otkaže tezgu. Nije rekao razlog, ali jeste rečenicu: “Šta da vam kažem, sve vam je jasno” – rekao nam je izvor blizak pjevačici.

Očigledno, Jeleni je odmah sve bilo jasno, čim je na svom Fejsbuk profilu napisala ko stoji iza ove prljave igre.

FOTO: PRINTSCREEN

– Ceca u punoj ratnoj ofanzivi… Je*i ga lutko, kada ne možeš da pobijediš fer-plej, moraš prljavo, kao i uvijek – napisala je ona uz fotografiju teksta u kojem je pisalo da joj je otkazan nastup u Crnoj Gori na insistiranje kolega.
Kontaktirali smo sa Karleušom, koja nije htjela previše da priča o ovoj temi, već nam je u SMS kratko napisala:

– Kada neko ne može da te pobijedi na terenu, mora da se služi prljavim radnjama, a vjerovatno i nekom da popu*i – rekla je ona ne pominjući Svetlanu Ražnatović, koja nam se juče nije javljala na telefon.

Nedavno, u velikom intervjuu koji je Karleuša dala za Kurir, bilo je riječi i o njenom spektakularnom koncertu u Beogradu, koji najavljuje za sljedeću godinu.

– Planiram Ušće, ali ovaj put uz pomoć televizije Prva i “Granda”! Pa ćemo sad da vidimo čija majka crnu vunu prede! Ha-ha-ha! Na sledećem Ušću želim da oborim rekord koji drže Rolingstonsi, a to je 65.000 ljudi. Sve drugo su bajke i šarene laže plaćenih novinara one svrake – rekla je JK, a na pitanje da li se plaši da će se njen koncert podudariti s Cecinim iduće godine, rekla je:

– Ja sam razumjela da je najavljivala za ovu godinu, ali joj nešto ne ide posljednjih godina. Karma je čudo, zar ne? Mene ona i njen vašar ne interesuju, ja spremam svjetski spektakl. Uostalom, kao i uvijek – zaključila je Jelena.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com